Inrămări profesionale

PimGallery oferă servicii de înramări profesionale și servicii conexe care pun în evidență opera artistului. Experiența și devotamentul pentru înramări ne-a făcut să îmbunătățim și să completăm gama de servicii cu tehnologie modernă de print UV, cutter plotter pentru tăiere passepartout și suporți din hartie, aparatură pentru fotografii profesionale, protectii de plexiglas pentru tablouri, sisteme de prindere tablouri. etc. Aceste servicii vin în completarea creației artiștilor, stimularea creației și dezvoltarea artei contemporane.

  • Inrămări profesionale
  • Calitate si promtitudine
  • Soluții complete

Servicii principale PimGallery

Consultanță și soluții

În showroom-ul PimGallery oferim consultanță și venim cu soluții pentru opera dumneavoastră. Vă punem la dispozitie un spatiu în care creativitatea și lucrul concret te inspiră și dă frâu liber imaginației tale.

Înrămări tablouri / șasie

Îndrumările profesionale se realizează în funcție de suportul clientului cu materiale speciale pe care le punem la dispoziția clientului printr-o gama largă de profile din lemn, sasie, culori și texturi diferite, protectie, sisteme de prindere, passe-partout și cerințe custom în funcție de cerere.

Passe-Partout

Pentru o încadrare a operei dumneavoastră sau distanțarea protecției de sticlă față de operă, punem la dispoziție o gamă largă de passe partout, culori și texturi diferite. Decupajele se fac unghiular iar forma poate fi custom raportată la dimensiunea operei sau a ramei care conturează lucrarea.

Protectie plexiglass tablouri

Protecția unei lucrări este importantă iar acest lucru este vizibilă în timp prin păstrarea operei intacte, expunerea la factori externi sau la atingerea directă a operei. Punem la dispoziție pentru protecția lucrării un plexiglass special care imită sticla, proprietățile ei iar un plus pe care il aduce este greutatea și rezistență la șocuri mecanice sau accidentale.

Print UV canvas & more

Cu tehnologia printului UV concretizăm opere digitale ale artiștilor și creatori de grafică care doresc să obțină un rezultat impecabil pe un canvas sau alte obiecte promoționale sau decor personalizate.

Decupaje hartie / passe-partout

Decupajele passe-partout, carton, hârtie, autocolant sunt rutina noastră zilnică, ele sunt detaliul de precizie care face diferența unei lucrări impecabile. Venim spre întâmpinarea clienților care doresc să realizeze produse decupate din carton, hartie sau pvc.

Fotografii profesionale

Pentru fotografi sau pasionați de fotografie punem la dispoziție printul profesional al fotografiilor pe suporți speciali, cu texturi și grad de finisaj diferit în funcție de efectul final dorit.

ContacteazĂ-ne